Florida solsikker som blomstrer i mai

July 5

Florida solsikker som blomstrer i mai

Med sine store lyse blomster lyse solsikker (Helanthus spp.) opp noen hage. Som navnet indikerer, slår solsikker mot solen underveis i himmelen. Solsikker vanligvis krever full sol og trives i varme temperaturer. Dette gjør dem en god match for Florida USA Department of Agriculture voksende soner 8 til 11. Selv om de fleste årlige solsikker blomstrer i slutten av sommeren eller tidlig i høst, det er noen kultivarer som vil lyse opp hagen din Florida så tidlig som mai flerårig solsikker blomstrer hele året.

Solfylte "Sonja"

"Sonja" (Helianthus annuus «Sonja») er en av de årlige solsikker som blomstrer i hagen din Florida så tidlig som mai. Denne solsikke misliker varme temperaturer og blomster kan svekkes som temperaturen stiger. "Sonja" hardføre i alle USDA voksende soner og vokser til 4 eller 5 fot i høyden. Plant din solsikkefrø ut tidlig på vinteren å sikre mai blomster. Sonja store blomster nå opptil 12 inches tvers med gule kronblad og en brun sentrale plate.

Stranden pågående flerårig

Stranden sunflower (Helianthus debilis) blomstrer året rundt. Denne solsikke tåler Floridas kyst og er varme og motstandsdyktig mot tørke etter at den er godt etablert. Blomstene er mindre end av solsikke spektrum, kun til to inches over med tradisjonelle brune center og gule kronblad. Dette staude er vokst fra frø og vil spre over tid å opprette en bunndekkende. Stranden sunflower hardføre til USDA soner 8 til 11 og vil nå en høyde på 2 til 4 fot.

Orange "Firecracker"

Som det er forslag, er "Firecracker" (Helianthus annuus «Firecracker») ikke din typiske gule solsikke. Dette dverg utvalg har en bicolored blomst av dyp oransje omringet av gult. Det produserer ikke pollen, gjør den en utmerket cut blomster. "Firecracker" er en dverg som når bare 3 fot høy. Dette anlegget thrives hele Florida USDA voksende soner 8 til 11 og blomstrer fra våren til høsten i full sol.

Rask Maturers for kan blomster

Solsikkefrø er vanligvis plantet etter at det er ingen mer fare for frost. I Floridas varmt klima er dette ikke vanligvis et problem. For å sikre kan blomstre, velge en årlig sorten som raskt modnes som "Elite Sun" (Helianthus annuus "Elite Sun"), en solsikke med store gule blomster som tar bare 59 dager å blomstre. Den dype røde "Indian teppet" (Helianthus annuus «Indian teppet») tar bare 40 dager å produsere blomster. "The Joker" (Helianthus annuus "The Joker"), en fantastisk bicolor solsikke med rik røde og gule kronblad, også blomstrer i bare 40 dager etter planting av frø. Disse tre kultivarer er hardføre i Florida USDA voksende soner 8 til 11.