Florida Quince Guide

January 9

Quince er medlem av Rosefamilien planter. Det finnes mange varianter, og noen bære store mengder frukt. Andre er mer dekorativ og bære prangende rosa blomster. Både gjøre det bra i Florida klimaer fra om midt-state nord.

Frukt

Quince produserer runde, gule frukter i slutten av sommeren. Det er vanskelig og vanskelig å spise fersk selv når den er moden. Oftest den brukes til å lage gelé eller beholder. Frukt kan varierer i størrelse fra store plomme grapefrukt og runde eller pære-formet med en humpete utseende.

Varianter

Chaenomeles japonica er den japanske quince og C. speciosa, C. lagenaria, er kjent som den vanlige quince. Disse vokse som busker og er søkt for deres dekorative rosa eller oransje blomster. Cydonia oblonga er forskjellige vokst når stor avkastning av frukt er ønsket.

Florida miljø

Alle quince varianter vokse i hardførhet soner 5 til 9. Den nordlige halvdelen av Florida er i soner 8 og 9. De foretrekker full sol og fuktig, godt drenert jord. Men de har vokst like godt i oolitic kalkstein jord i Florida.