Florida planter som blomstrer om vinteren

September 3

Florida planter som blomstrer om vinteren

Når sommeren kommer til en slutt, begynner de å gå i dvalemodus. Men fortsette mange planter i Florida å blomstre godt inn i vinteren. Varm Vinterklimaet i Florida kan gartnere nyte planter og blomster året rundt. Alt det tar for å nyte blomster hver måned i året er skikkelig forberedelse og gjødsel.

Sweet William

Sweet William er en flerårig blomst. Blomstrer kommer i en rekke farger fra røde og rosa lilla eller fiolett. Sweet William vokser opp to18 inches høy. Optimal jord temperaturen for spiring er 60 til 70 grader, perfekt for varme klimaet i Florida. Denne blomsten foretrekker mest, godt drenert jord i full sol. Når tatt vare på riktig, kan denne blomsten blomstre godt gjennom September og sist i vinter.

Korsikansk Pansy

Korsikansk stemorsblomst er kjent av flere andre navn, som korsikanske bratsj og Viola lille perlen. Det er en flerårig som vokser hele året. Blomstene blomstrer i fiolett, stripete hvit eller gul pærer. Korsikansk stemorsblomster vil vanligvis spire i 14 til 21 dager. Dette kan imidlertid variere avhengig av jord og klima. Plante denne blomsten i godt drenert frø-såing blanding på 70 grader.

Wild Petunia

Wild Petunia er en årlig som blomstrer godt i November. Denne blomsten vokser best i full sol og delvis solen i sommertemperaturer. Planten vokser til en høyde på mellom 10 inches og tre føtter. Blomsten blomstrer i lilla, hvit, rosa og lavendel pærer. Beste jordtype for det vill petunia er godt drenert og delvis sandstrender. Blomster av en vill petunia gjør nektar som tiltrekker sommerfugler og fugler.