Florida oransje varianter

April 15

Florida er statsministerkandidat for voksende appelsiner og andre citrus, hovedsakelig på grunn av klimaet. Appelsintrær begynne bære frukt innen tre til fem år etter blir plantet. Harvest gjøres vanligvis fem til seks måneder etter blomstrer vises på grenene. Følgende er et utvalg av noen av de oransje variantene i Florida.

Navle

Vanligvis betraktet som den beste frukten for å spise, navle oransje er middels til store og er vanligvis lett å skrelle og skille. Denne varianten er seedless og er identifisert av navel som knappen på end opposite stammen. Navle appelsiner er mest tilgjengelig i januar og februar, men moderne voksende metoder tillatt dem å være tilgjengelig for konsum fra November til mai.

Ambersweet

Ambersweet orange er en hybrid av de små Clementine mandarin, Orlando-tangelo og en søt appelsin. Denne varianten er medium størrelse og har en pære-lignende form. Det inneholder frø. Frukten generelt modnes i oktober og er høstet i desember. Finnes som en kilde til appelsiner for huseiere i gården, men ikke en tungt kommersialiserte avling.

Valencia

Lett-peeling Valencia orange er generelt mest dyrket rekke oransje i Florida. Det har blitt dyrket i staten siden 1870 etter importeres fra Portugal og Spania. Den har en tynn hud og brukes ofte i saft. Disse appelsiner kan returnere til den opprinnelige grønne fargen hvis de ikke er plukket på topp modenhet. Innsiden av oransje er imidlertid fortsatt saftig og spiselig.

Hamlin

Hamlin variasjonen er dyrket hovedsakelig for juice produksjon. Selv om det er en søt appelsin, det er vanligvis ikke visuelt tiltalende, forlater dyrkere motvillige til å selge den i supermarkeder og dagligvare butikker for å spise for hånd. Det er ofte vokst i yards fordi det produserer moden appelsiner tidligere enn andre Sorter. I enkelte områder, kan Hamlin appelsiner være klar til å spise i oktober eller November.