Florida flerårige blomster

June 25

Florida flerårige blomster

Fordi sommertemperaturer får veldig varmt i Florida, kan ikke mange flerårige blomster overleve i solskinn staten, i henhold til plante-Care.com. Andre stauder men trives i varmt vær, og kan være en del av hagen din Florida.

Geografi

Florida er en stor stat og noen stauder kan bare overleve visse regioner, ifølge University of Florida. For eksempel stauder som gule or, blå sage (Eranthemum pulchellum) og bulbine (Bulbine frutescens) kan bare vokse i sentrale og sørlige Florida, mens sigar blomst (Cuphea micropetala) og lily Nilen trives (Agapanthus arter) vokser best i de nordlige og sentrale delene av staten.

Innfødte blomster

Gartnere importere mange stauder som vokser i Florida fra andre regioner av verden, men andre er innfødt til staten. For eksempel er stranden sunflower (Helianthus debilis), som har gule blomster, innfødt til Florida Gulf nordkysten, ifølge Floridata.com.

Funksjonen

Visse stauder har bestemte funksjoner i Florida hager, ifølge University of Florida. For eksempel den opprinnelige rød-oransje firebush (Hamelia patens) vil tiltrekke Sommerfugler og hummingbirds i hagen din, mens planter, som marmor blad (Peristrophe hyssopifolia) og gul-blomstring leopard anlegget (Farfugium japonicum), tjene som groundcovers.