Florida bolig bassenget Safety lov

September 14

Florida bolig bassenget Safety lov

Florida har koder og lover å gi større sikkerhet rundt bassenger. I Florida var drukning den ledende dødsårsaken for barn i alderen 1 til 4 i 2007, hevder 76 barn, ifølge Florida Department of Health. Florida har også den høyeste drukning satsen i landet.

Sikkerhetsutstyr

Huseiere må oppgi en nødvendige sikkerhetsfunksjon å formidle den avsluttende inspeksjonen nye svømmebasseng. Disse sikkerhetsfunksjoner er ment å hindre tilfeldig drukning av barn. Alternativene for sikkerhetsfunksjoner inkluderer basseng overbygget, sikkerhet dekke, Avslutt alarmer på ytterdører tilgang til bassenget eller en selvstendig latching, selvbildet lukking mekanisme på bassenget gjerde porten.

Barrierer

Florida loven sier at en barriere rundt et basseng må være minst 4 fot høy. Barn bør ikke klatre over, presse gjennom eller krype under barrieren. Gjerdet eller vegg må være atskilt fra andre vedlegg i gården. Enkeltpersoner må kunne gå rundt kanten av bassenget og har tilstrekkelig plass mellom basseng kanten og gjerdet. For over bakken bassenger være strukturen av over bakken pool barrieren hvis alle andre krav er oppfylt. Men må trappene, eller stige til bassenget være sikret, låst eller fjernet.

Gates

Porten åpnes rundt svømmebassenget må svinger utover fra bassenget. Det må være selvlukkende og har en selvstendig latching enhet, som låser. Mekanisme for å låse porten må være på siden med bassenget og låsen må være høy nok til at et barn ikke kan komme over toppen eller gjennom lamellene å låse den.

Avløp

I desember 2007, en ny lov ble vedtatt som krevde nye og eksisterende avløp i boblebad og bassenger å være utstyrt med nye avløp dekker for å unngå sugekraft entrapment. Avløp dekker må godkjennes av American National Standards og den amerikanske mekanisk ingeniør. Bassenger og boblebad bør også ha en eller flere systemer på plass for å hindre at svømmere blir fanget ved inntaks av et avløp.

Forebygging

Bassenget eiere vil ikke motta en sluttkontroll pass hvis en ikke har en av nødvendige sikkerhets-funksjonene. Personer som unnlater å følge den nedskrevne loven om nye bolig svømmebassenger kan i tillegg bli belastet med en annengrads forseelse. Straffen kan være opptil 60 dager i fengsel og en bot på opp til $500. Dømt personen kan også bli pålagt å delta en druknende forebygging utdanning klassen er tilbød innen 45 dager av sitatet.