Fliser rengjøring løsninger

October 17

Fliser rengjøring løsninger

Flis gulv kommer i mange stiler og farger. Granitt til keramiske til vinyl tar hver type gulv spesialbehandling å beholde det ser sitt beste. Velge den beste måten å rengjøre flisgulv trenger ikke å være forvirrende. Det er et gulv rensemiddel for hver flis gulv som er enkel å bruke og effektiv.

Advarsel

Avhengig av flis gulv, kan flis og grout være svært porøs. Visse rengjøringsmidler kan suge i flis gulv eller grout og endre utseendet eller selv fargen. Følg anbefalingene for produkter for den bestemte typen fliser i hjemmet. Det er alltid best å bruke noen gulv rensemiddel på et iøynefallende sted å sørge for at det skal fungere på tile gulv. Også varer selfangere bare to til tre år. Det kan være nødvendig å legge et lag av sealer på enkelte punkt.

Betraktninger

Rengjøre flisgulv regelmessig, og ikke vente til de er skitne. Det er viktig å tørke opp søl og søl så snart som mulig, slik at skitt har tid å få bakken i flis og grout. Det er bedre å gjøre rens enn vent til gulv får virkelig skitne. Rens er lettere å gjøre og tar mindre anstrengelse å vaske gulvet. Det tar også mindre gulv rensemiddel.

Verktøy

Bruke de riktige verktøyene er like viktig som å velge riktig flis rengjøringsmiddel. Bruk aldri et rengjøring instrument som kan ripe flis gulv. Mopper som er lett å vri er gode valg, som er Mikrofiberkluter. Disponibel gulvet oppvaskkluter er et annet alternativ, men de alltid gjøre ikke en god jobb med renhold i Injiseringsmasse linjer, og de er dyrere enn tekstiler og mopp hoder.

Hjemmelaget rensning løsninger

Rengjør keramiske fliser, etterlater en capful av rubbing alkohol i en gallon av vann et stripefrie resultat. En kopp hvit eddik i en gallon av vann gir samme resultat på en vinyl gulv. Oksygen blekemiddel fungerer godt å rydde nesten alle typer flis gulv. Hvis det er flekker, la oksygen bleke sitte på flekker noen minutter før skrubbing. Oksygen blekemiddel fungerer også godt å rense fuger. Alle løsninger bør ha et rent vann skyll etterpå.

Steam

Mens varmt vann er alltid en god rengjøring løsning for alle typer flis gulv, gjør mange av de nye steam mopper vannet varmt nok til å drepe bakterier uten bruk av kjemikalier. Noen damp mopper har også evnen til å blande din favoritt gulv rensemiddel i vanntanken for ekstra rengjøringseffekt.