Fliser designideer for en vask benken

June 10

Fliser designideer for en vask benken

Hvis din bad, kjøkken eller våt bar kan bruke en makeover, legge en tile benken. Med litt design planlegging og nøye laging, kan du legge farge, tekstur eller mønster, lysere hele rommet. Flisen er permanent, så "praksis" layouten på et bord eller counter så du kan se design fra overhead før du overholder den veggen.

Vintage postkort benken

Få hendene på en stabel med vintage magasiner eller postkort og noen fliser firkanter. Postkort er kuttet ned til flisstørrelsen og plassert på flisen med decoupage lim. La dem tørr og maling et vanntett tetningsmiddel på toppen, og du har noen elegante hjemmelaget nyhet fliser bak kjøkken og bar, bad vasken.

Dekaler

Gi din fliser over benken en umiddelbar makeover med noen fliser dekaler. Plasseres på hver brikke for en bakgrunn effekt eller lage et design ved å plassere dem på alternativ eller et utvalgt antall fliser. Se etter mørk eller fet farger som aksent rommets fargevalg med enten kontrasterende eller komplementær farger. Du kan også kuttet opp en større merket og legger det over det hele benken, så du har et stort bilde som dekker de fleste fliser.

Metallisk mosaikk

For en moderne utseende, lage en mosaikk med metallisk flisen papirlapper. Disse fungerer godt i elegant, moderne innredning der porselen fliser bare ikke vil fungere. Gjenta et design for et bakgrunnsbilde-stil mønster eller fokus på store design, som en corona eller sunburst mønster. Du trenger ikke å gå med den nøyaktige nyansen av metall du har hele rommet, heller. Variere det opp med en markert tone eller tungtveiende gunmetal. Du kan også blande to eller tre metall slutter i en backspash, så lenge det er visuelt balansert.