Flis tak installasjon

March 14

Flis tak installasjon

Takstein er vanligvis laget av leire og er tilgjengelige i en rekke stiler og farger. Det er ulike graderinger av fliser som karakteren bestemmes plasseringen av huset. Noen ruter kan håndtere frost og minusgrader bedre og brukes i kaldere klima. Andre brikker må bo varmere og er perfekt for områder som ikke opplever mye iskaldt vær. Noen taket som vurderes fliser må ha minst 18 grader av pitch, på flisene er svært tung. Tak med mindre pitch til det ville ikke være sterk nok.

Instruksjoner

•Trekk det gamle taktekking materialet og inspisere underlayment. Hvis det viser tegn på skade eller slitasje mye, erstatte underlayment.

•Installer like mange rader av tre lekter som det vil være radene med fliser. Som alle brikkene måle annerledes, vil dette avhenge av flis valgt. Opprette nivå linjer ved å måle fra en øvre eller nedre kant i flere steder og feste en kritt linje. Spiker lekter på plass med hammeren.

•Lay den første raden med fliser, starter på den nederste kanten av taket. Noen ruter har kabelsko på baksiden av dem, som kroken på listene. Andre brikker er spikret eller skrudd på plass på listene, mens andre krever bruk av limet. Selvklebende installasjoner er populære i orkanen utsatt områder.

•Continue installere brikkene, jobbe deg opp, rad etter rad. Hver rad med ark overlapper del av forrige rad og hver produsenten har en foretrukket mengde overlegg. Se på den totale fremdriften hver så ofte å sikre flisene se selv.

Tips og advarsler

  • Disse brikkene er svært tung bør utvises ved løfting dem på taket.