Flettet penger Tree problemer

December 6

Flettet penger Tree problemer

Flettet pengene trær er en art av ficus som dyrkes både mellomstore houseplants og som bonsaitrær. De får sitt navn fra deres flettet stammer og greiner, som kan være formet av gartnere.

Anthracnose Leaf Spot

Anthracnose er et problem som berører mange arter av trær. Det er en fungal sykdommen det angripe bladene av planten. Tegn av denne sykdommen inkluderer fungal flekker på bladene som vises i tidlig på våren og fortsetter å vokse. Kontroll anthracnose med soppmidler og klemme ut noen oppdateringspakke blader.

Oedema

Oedema er et problem som kan påvirke potteplanter, inkludert flettet pengene trær. Det er forårsaket av fuktighet på anlegget og mangel på lys. Oedema kan identifiseres av wilting og gulfarging blader eller corklike punkter som danner på bladverket. Flytter anlegget til et område der den mottar mer varme og lys, sikre planter er drenering og knipe av eller beskjære berørte bladene.

Midd

Spider mites er et problem som påvirker noen innendørs planter. Rød edderkopp midd, kan som de kalles ofte, vises som rød, svart eller grønn midd på bladene, avhengig av deres utviklingsstadiet. Beskjære flettet pengetreet alvorlig og plantevernmidler gjelder anlegget å drepe og kontrollere midd.