Flere bruksområder for boraks

October 10

Flere bruksområder for boraks

Før Ronald Reagan ble president han var skuespiller og en av hans mest kjente roller var "Gammel Ranger," moderator Death Valley dager, sponset av 20-muldyr-Team boraks. Produktet ble solgt som en rengjøring booster for hvitvasking klær. Men nå erstattet av mer moderne kjemikalier i de fleste vaskerom, dette naturlige produktet er fortsatt tilgjengelig og har overraskende mange bruker dessuten vaske klær.

Taxidermy

Tørr, pulverisert boraks strikkes inn i huden av dyr blir bevart og montert av taxidermists. Produktet umiddelbart tørker fuktighet fra overflaten av huden og er et konserveringsmiddel, beskytter huden mot forfall før det tørker til punktet mumifisering.

Sveising Flux

Når sveising eller lodding metal, er en forandring ofte nødvendig finnes på overflaten for å holde oksygen i atmosfæren fra varmt metall som skjemaene sveise eller loddetinn en obligasjon. Boraks kan brukes som en forandring i mange programmer er fortsatt den foretrukne flux materialet i noen.

Tre konserveringsmiddel

Tømrere, båt wrights og andre som reparere eller gjenopprette tre elementer som har lidd en viss tre-rot ofte bruk boraks som en trebeskyttelse. De kuttet vekk de fleste av råtnet deler, som vil bli erstattet med nytt treverk, men de pels resterende tre nær der forfallet skjedde for å hindre ytterligere forfall når rehabilitering er fullført.

Rengjøringsprodukter

Kan ikke være så gammeldags som du tror å bruke boraks på vaskerommet. De kjemiske utgjør av moderne vaskemidler og klesvask tilsetningsstoffer er proprietær, men mange inkluderer boraks som en del av miksen. Boraks kan brukes til å rense sølv, som en hånd-renere, og det har soppdrepende egenskaper.