Flerårige blomster som vokser i Missouri

February 26

Flerårige blomster som vokser i Missouri

Blant mange planter innfødt til Missouri er en rekke flerårige blomster. Mange av disse blomstene er lett å vokse, slik at du kan bruke dem landskap og blomsterhager gjennom Vis meg staten. De flerårige blomstene i Missouri hagl fra et utvalg av anlegget familier og hver har sitt eget sett med egenart.

Turtlehead

Turtlehead (Chelome glabra) er en Missouri flerårig som vokser over hele staten i fruktbare våt jord. Turtlehead har pigger av blomster som vokser på en Rank bladrik stammen. Blomstene, som ifølge Missouri botanisk hage blomst fra August til oktober, er hvit og rosa og tiltrekke Sommerfugler. Blomsten er nyttig i skyggefulle skog hager og godt i våtrom som grenser myrer og dammer.

Våren skjønnhet

Våren skjønnhet (Claytonia virginica) vokser statewide og blomstrer i April i Missouri. Dette staude har en prangende blomst med fem hvitaktig rosa kronblad, notater Missouri planter. Våren skjønnhet vokser i glades, åpen skog, bakker, prairie innstillinger og daler. Våren skjønnhet er 4-6 tommene lang før blomstene dukker opp, noe som gjør det like høy som en fot før bladene slippe i sen våren. Anlegget går deretter inn i en scene uvirksom. Den knoller spring skjønnheter utvikle fra er spiselig.

Grønn Cabomba

Grønn cabomba (Cabomba caroliniana) fungerer godt i vann hager og bør vokst i full sol. Den vokser hovedsakelig i en håndfull av statens østlige fylker. Grønn cabomba har fjærlett grønne blader og en hvit blomst. Blomstrer komme over vannet, i korte stilker. Siden grønn cabomba kan aggressivt spredt, bør du bruke den bare i mindre vann hager slik at den ikke unnslippe dyrking og bli invasiv. I en vill gir grønn cabomba ly og dekker mange vannlevende skapninger.

Rue Anemone

Rue anemone (Anemonella thalictroides) vokser i full og delvis skygge i Missouri skogen. Rue anemone er en tidlig bloomer - sin hvite blomster vises i April og tidlig mai. Dette staude vokser opp til 9 inches høy og har mørke grønne blader med tre lapper. Det går sovende ved begynnelsen av sommeren. En stift på innfødt plante hager, rue anemone kan blomstre i skyggefulle deler av rock hagene og wildflower hage. Det mangler noen alvorlige insekt trusler og noen sykdommer påvirker.