Flerårige blomster for sonen 7

July 27

Flerårige blomster for sonen 7

Amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet sonen 7 utvider fra Long Island i New York Sørøst gjennom Texas og nordvest i Washington State. Stauder som behandler de relativt milde vintrene og sommer voksende forhold av 7 er rikelig i barnehager i hele regionen. Avhengig av farge blomsten ønsket, det er nok av valg for landskapet blant disse blomstrende stauder.

Gul stauder

Gull Plate og Moonshine er gule blomstrende typer ryllik, en flerårig egnet for tørre områder. De kommer i mange størrelser. Tidligere vokser til 5 fot, en av den høyeste av alle yarrow kultivarer. Tickseed, malurt, columbine og coneflowers ha flere gule hybrid former. Daylilies og solsikker slå ut gule blomster. De vokser i USDA anlegget hardførhet sonen 7 inkluderer Maximilian sunflower og tetraploid Dagliljer. Svart-eyed Susans, cinquefoils og primrose arter også blomster gul i denne sonen.

Blå stauder

Blå blomster i sone 7 omfatter arter som monkshood, asters, clematis og bugleweed som tilbyr blå hybrider. Sonen 7 er varmeste området nord Ridderspore vokser. Dette native av østlige deler av kontinentet vokser til 6 fot i full sol. Som mange stauder fungerer nordlige Ridderspore i massene eller kantlinjer. Stor blå kardinal blomsten er en lobelia, passende for våtrom. Ballong blomster, putefortegning blomst og Jacob's ladder kommer i blå varianter.

Oransje stauder

Dagliljer hybrids, som kanel nytelse, dobbel Doodah og Hollywood, alle slå ut en oransje blomst og er kompatible med sonen 7. Sonen støtter enkelt butterfly Luke, en innfødt plante av Øst med strålende oransje blomster. Økende 3 fot i full sol, dette staude tåler tørke og tiltrekker sommerfugler fra juni til August. Individuelle kultivarer av arter som indiske pensel, pledd blomst, tickseed, nellik og coneflower også gi oransje blomster for sonen 7 gartnere.

Rosa stauder

Rosa stauder for sonen 7 inkluderer hybrider av astilbe som Federsee og Darwins drøm. Nelliker, blødende hjerter og foxglove alle levere rosa blomster. Til tross for deres navn har lilla coneflowers rosa hybrider inkludert en kalt Ruby giganten. Dette staude håndterer tørke og varme, to potensielle forhold det kunne møte i sonen 7. Flox, stonecrop, coral bjeller og peoner har et bredt utvalg av rosa hybrider å velge i sonen 7.