Flerårige blomster for Maryland

February 2

Flerårige blomster for Maryland

Selv om Maryland er en relativt liten stat, er klimaet her litt forskjellige. Kjøligere heiene vest har vanligvis temperaturer som er 10 til 15 grader lavere gjennomsnittlig enn kystområdene i øst. Til tross for området av klimaendringer finnes det mange flytende planter som vokser i Maryland, inkludert stauder. Stauder er blomster som kommer tilbake på sine egne hver vekstsesongen uten behov for nyplanting.

Sort Eyed Susan

En staude blomst som vokser over hele delstaten Maryland er Black Eyed Susan. Sin overflod i Maryland er en grunn til at denne plante er den offisielle statlige blomsten. Generalforsamlingen Maryland erklært denne blomsten et symbol på staten i 1918.

Det sort Eyed Susan kan nå 2 til 3 fot i høyden og er toppet med lyse gul blomst med petals utvider i alle retninger som stråle av solen. I midten av blomstene er svart, derav navnet, og de blomstrer i minst to år på rad fra mai til August. Disse blomstene i Maryland og også vokser over hele USA øst i Rocky Mountains, ifølge delstaten Maryland nettstedet.

Hosta

Noen planter dyrkes like mye for sine vakre blader som sine blomster. Hosta er et eksempel på slikt anlegg. Hostas vokse i delvis skyggelagte områder og har bladene som vokser i en rekke farger og former. Hvite blomster som blomstrer gjennom våren og sommeren og tilbake hvert år topp dekorative bladene. De er populære fordi de er enkle å vokse og opprettholde.

Hostas er innfødt til Japan, Korea og Kina, og ble importert til USA i 1800. Maryland er en av mange steder over hele landet som passer for Hosta vokser.

Shasta Daisy

Shasta Daisy er en populær flerårig blomst i Maryland som går vel som et tillegg til alle andre blomsterhage. Plantene krever full sol og godt drenert jord, men bortsett fra det Shasta Daisy er enkel å vokse.

Blomsten seg er flott for kutt blomsterdekorasjoner. Den har en uklar gult senter omgitt av lyse hvite kronblader utvider i alle retninger. Blomstene begynner blomstrer sent i vårmånedene, men de fortsetter å vokse og blomstre i flere måneder for en sommer er verdt med glede. Det er viktig å fjerne brukte blomster og holde blomsterbed klar av falne løv for best resultat.