Flerårige blomster for Hummingbirds

November 22

Flerårige blomster for Hummingbirds

Hummingbirds er velkommen besøkende til noen verftet. Med sin herlig liten størrelse, attraktiv og fargerike tegninger og energisk bevegelser er de en fornøyelse å se. En måte å tiltrekke hummingbirds til hagen din er å plante typer blomster de tiltalende; Hummingbirds nyte fôring på deres nektar. Mens årlige blomstene som tiltrekker seg hummingbirds må være plantet hvert år, vokser flerårige blomster tilbake år etter år, konsekvent tiltrekke hummingbirds med minimal innsats.

Bee Balm

Denne høye duftende flerårig plante vokser så høyt som tre feet. Den produserer fet blomstrer med mange smale petals som gir dem en eksplosiv utseende, som tiltrekker kolibrier. Bee Balm blomstrer i flere forskjellige farger.

Trompet Vine

Trompet vintreet er en klatring plante som idrett klynger av store lyse trompet-formet blomster i røde og oransje fargetoner. Denne flerårig plante er en favoritt av hummingbirds.

Foxglove

Revebjelle er høye toppene nesten utelukkende i klokkeformet blomster som er uimotståelig kolibrier. Mange varianter av foxglove biennalen, men noen som Digitalis mertonensis, er flerårig.

Red Hot Poker

Disse amusingly navnet flerårige blomster er formet som pigger, og kommer i varme, flammende nyanser av gult, oransje og rødt. Også referert til som fakkelen liljer, de vokse like høyt som tre fot og fantastisk kolibrier.

Columbine

Disse rund-formet, mange-petaled blomster har fristende ansikter som peker mot himmelen, så hummingbirds kan se dem enkelt. Blomstene er ledsaget av delikate løvverk minner om maidenhair bregner. De kommer i en rekke lyse farger og vokse like høye som 18 inches.

Crocosima

Tiltrekke hummingbirds, er denne flerårig plante hjort motstandsdyktig. Det vokser opp til tre feet høy og funksjoner blomstrer består av mange slank, elongated kronblad. Variasjonen kalles "Lucifer" funksjoner en skarp rødfarge som er spesielt attraktivt kolibrier.

Blå Lobelia

Denne flerårig plante består av toppene dekket med blomster i forskjellige nyanser av blått, fra blek til dyp. Dette er spesielt pålitelig stauder som igjen år etter år, gir glede til både hummingbirds samt gartnere.

Cardinal blomster

Cardinal blomster har høye toppene av lyse røde blomster og vokse opp til tre fot høy. Disse flerårige planter er vurdert som et must for enhver Gartner som elsker å tiltrekke hummingbirds, som hummingbirds kan ikke hjelpe, men bli trukket til denne fargen.