Flerårig overføring av orientalske valmuer

August 12

Flerårig overføring av orientalske valmuer

Orientalske valmuer (Papaver orientale) er flerårige blomster som tar sentrum i landskapet hver vår med store, silkemyke blomstrer i fet nyanser av oransje, rød, hvit og rosa. Orientalske valmuer er egnet for voksende i US Department of Agriculture hardførhet soner 2 til 7. Overføre orientalske valmuer planting frø, dele modne planter eller tar rot divisjoner.

Planting frø

Oriental valmuefrø trenger et solrikt sted i hagen og tørr ganske jord. For å plante Oriental valmuefrø, punktdiagram frø direkte på dyrket jord. Dekk frøene lett med jord, deretter vann. Oriental valmuefrø spire i 10 til 15 dager. Alternativt plant Oriental valmuefrø innendørs. Plante frøene i plantable torv potter i slutten av vinteren, som orientalske valmuer ikke transplantasjon hvis sine røtter er forstyrret. Plante planter i hagen din, potten og alle, når været varmes våren.

Divisjon

For de fleste gartnere er divisjon den enkleste måten å overføre orientalske valmuer. Den beste tiden for å dele planter er i September, når anlegget begynner å dukke opp fra sin varmt vær dormancy. Bruk hage gaffel eller spade til å grave hele klump, og deretter dele klump i mindre planter med hendene eller en spade. Forkaste noen gamle, woody deler og plante overordnede anlegget. Plante liten orientalsk poppy planter i et solrikt sted hvor jorden har blitt dyrket forhånd. Vann dypt å mette jord.

Roten borekaks

Overføring av roten borekaks er ikke effektivt for de fleste stauder, er det en enkel teknikk som fungerer bra for orientalsk valmuer. Overføres orientalske valmuer ved roten borekaks, grave opp hele Oriental valmue anlegget er sovende i midtsommer eller tidlig på våren. Bruke en rene, skarpe kniv til å kutte av 2 - til 3-tommers segmenter av sunn røtter og plante viktigste anlegget. Lå roten borekaks på planting skuff fylt med fuktig kommersielle potting jord. Dekke borekaks med 1/2 inch med potting jord og plassere skuffen i en plastpose. Sett skuffen i en skyggefull flekk i hagen din. Fjern plast og plante nye planter i hagen din når ny vekst vises i flere uker.

Generelt omsorg

Når etablert, orientalsk valmuer er hardfør planter som gjør best om de er igjen alene. Selv om orientalske valmuer tåle en del forsømmelse, planter krever fullt sollys og ikke vil tolerere våt jord. Vanne plantene noen ganger under varmt, tørt vær. Spre et 2 - til 3-tommers lag mulch som halm eller furu nåler rundt fabrikkene sent i høst, og deretter fjerner mulch når nye skudd komme våren.