Flekkfjerning på sko

April 8

Sko kan blir lett farget søl eller bare daglig slitasje. Det er en rekke rengjøring produkter utviklet for å rengjøre og vedlikeholde sko, men disse elementene kan være dyrt og ikke alltid effektiv i å fjerne en flekk. I stedet bruke noen rimelig husholdningsartikler som vil ta vare på flekken uten å skade budsjettet.

Oppvaskmiddel

Parabol vaskemiddel fungerer godt for å fjerne flekker fra canvas sko (joggesko, sportsko, etc.). Når en flekk oppstår, ta en bolle og bland en kopp vann med to spruter flytende oppvaskmiddel. Agitere inntil såpeskum form, deretter bruke spissen av en klut eller papir håndkle for å absorbere noen av rengjøringsmiddel. Gni over stained området av skoen, og gjenta etter behov til flekken er fjernet. La lufttørke og sko bør være så god som ny. Oppvaskmiddel fungerer godt som en avfettingsmiddel agent som ikke vil beis sko, og bruker en gammel tannbørste kan hjelpe skrubbing flekker av sømmer og sprekker sko.

Vaskemiddel er også effektiv i å fjerne skoen flekker. Mange ganger sko kan kastes i vaskemaskinen (Les vaskeanvisninger på sko). I dette tilfellet, bare kaste sko i vask på et kaldt vann med din vanlige vaskemiddel, og la luften tørr i sollys når som vil tørke og lyse sko. Hvis sko er tørr-ren bare, ta til din rengjøringsmidler umiddelbart for profesjonell hjelp.

Natron

Natron fungerer også effektivt for å fjerne flekker på sko. I en parabol, legge til en kopp vann og rør i to skjeer av bakervarer brus. Rør helt oppløst, og deretter bruke denne rengjøringsmiddel for å rengjøre sko. For vanskelige flekker, legge til et par skjeer natron til en parabol, og rør i vann langsomt til en tykk pasta skjemaer. Bruke et tykt belegg av lim flekken, la sitte i noen timer, deretter gni den ren med en fuktig klut.

Lær og semsket sko

Lær og semsket skinn sko fungerer de samme ingrediensene som mild. For salt flekker som lett tørke av canvas sko men har en tendens til å holde seg til semsket skinn og lær, bland en kopp vann og to skjeer hvit eddik. DAB en bomullsdott eller klut i denne løsningen og gni over salt flekken til er det fjernet. La lufttørke og sko vil bli like god som ny.