Flekker som er trygge for lekesett

January 13

Flekker som er trygge for lekesett

Tre lekesett vil vare år med riktig pleie. Lekesett kommer vanligvis allerede flekker, men dette første strøk er vanligvis ikke nok til å opprettholde utseende og funksjon av playset med årene. Uten riktig behandling kan et lekesett raskt begynne å vise slitasje, til slutt bryte ned, forårsaker Splinter og kompromittere sikkerheten til strukturen. Beskytt din investering med en sikre flekk.

Sistnevnte ble flekken

Sistnevnte ble vannbasert vann frastøtende beskytter lekesett og barn. Holdbar akryl filmen dekker grov tre, forlate en glatt overflate som holder barna blir Splinter. Det anbefales at du bruker to strøk av ekstrem eller dekk flekken produktserie.

Vær Bos

Vær Bos er en sikker olje finish som kan brukes for å motvirke forverring prosessen. Den vil beskytte mot mugg, mugg, sopp, hussopp og forvitring. Sin naturlige oljer er miljøvennlig og langvarig. Dekk trafikk en gang i året for de beste resultatene.

SoyGuard

Nitti prosent av SoyGuard er avledet fra soyabønner olje, gjør dette flekken en sikker vinner i sikkerhet avdelingen. De øvrige 10% er resirkulert polypropylen. Dette produktet gir beskyttelse mot bøying, forvitring og vannskader. Soyabønne olje trenger dypt tre, og polyproplylene omslutter tre fibrene, skape et sterkt lag med fugemasse for din lekeplass.