Flatt tak belegg som er trygge for hage vann

July 31

Flatt tak belegg som er trygge for hage vann

Flatt tak er en horisontal bygningen cover konstruert på en svak skråning slik at vann avrenning. I motsetning til skrånet tak har flatt tak fordel for bygging eiere å presentere en brukbar plass. Når forvandlet til en "grønn" taket - som en hage på taket eller økologiske fordeler - må riktig taket belegg tillate den ekstra vekten av hage vann og vann avrenning. En rekke typer av flate taket belegg er trygt for hage vann.

Tjære og grus

Alternativet tradisjonell flat tak belegg er laget av lag og grus. Gitt at tak er bygget på en riktig skråning å sikre avløpet, er denne typen taktekking trygt for hage vann. Tjære og grus taket belegg er en god brannhemmende og relativt billig. Men krever tjære og grus taktekking profesjonell installasjon. Installere taket er aldri en gjør det selv jobb. Denne typen taket belegg kan også være ganske tunge, som legger risiko når tak brukes for hagearbeid og krever den ekstra vekten som kommer med bruk av hage vann.

EPDM

Til tross for sine mange fordeler er flate tak tåler tøffe værforhold enn skrånet tak. Heldigvis har materialer for flate tak forbedret de siste 20 årene. En etylen-propylen-Diene-Monomer (EPDM) gummibelegg membranen er holdbar i alle typer værforhold. Når riktig installert EPDM taket belegg vil ikke lekke og er egnet for bruk med tak hager og hage vann. Denne typen flatt tak belegg er også relativt lett til hjemmet altmuligmann installere.

Kobber og tinn

Alternativet deluxe i flate tak er kobber og tinn. Selv om dyre og arbeidskraft intensiv installere, en loddet sauma tinn eller cooper taket vil være vanntett for år. Kobber eller tinn tak er lett og slitesterk, og derfor krever et minimum av vedlikehold. Konsultasjon med en taktekking profesjonell er imidlertid nødvendig å vurdere egnetheten av denne typen taktekking som en hage på taket.