Fjerning av perle ekorn

August 13

Fjerning av perle ekorn

Perle ekorn har lykke som en av søtere gnagere, men de er ansvarlig for skader som de tygger hull for å få tilgang til varmen og ly ditt hjem tilbud. Perle ekorn har to kull i året, og tillegg av nye medlemmer til din ekorn familie vil bare forverre problemet. Perle ekorn kan også spre sykdommer og skade ledningene. Det finnes flere metoder for å fjerne ekorn fra hjemmet i tilfelle et angrep.

Instruksjoner

•Lavere et tau ned peis som en perle ekorn har blitt fanget. Sikre tauet til toppen av skorsteinen, og kontroller at det er lenge nok til å henge ned demperen. Du kan oppfordre den gnager forlate ved å lage en lyd ved peisen.

•Sikker en enveis dør til utsiden av perle ekornets nest inngang i loft eller andre områder av huset hvor ekorn har nestet. Kontroller at det ikke er noen små babyer som mor kan gjøre mer skade å bli gjenforent med sine små. Når alle perle ekorn har igjen, lukker du alle henrykke hullene.

•Bruk en live felle å fange perle ekorn. La agnet fellen i en høy trafikk område i flere dager. Når ekorn har blitt vant til å spise fra fellen, agn fellen med peanøttsmør og sette den. Sjekk fellen annenhver time og slipp ekorn i skogvokst områder.

Tips og advarsler

  • Lokale dyr kontroll sentre og dyr le må ekorn feller du kan bruke.
  • Kommersielle ekorn bates ansvar, men peanut smør, brød eller nøtter fungerer best.
  • Ekorn er klassifisert som skadedyr i flere stater og kanskje ikke frigjøres på naboens eiendom. Sjekk med din lokale dyr kontroll før overlapping dyr.