Fjerning av en vogn Bolt

March 4

Befordring bolter er gjennomtrukket bolt som settes inn gjennom to objekter og bruke en vaskemaskin og mutter for å sikre bitene sammen. Et eksempel på dette er bolt på tre garasjeporter setter inn fra utsiden gjennom dører og hengslene. Fjerne en vogn bolt er vanligvis en enkel prosess med mindre hullet bolten er i er forverret eller bolten er rustne. Fordi vogn bolter har runde hoder uten en skrutrekker slot, kan det være nødvendig å bryte eller kutte bolten for å fjerne den.

Instruksjoner

•Start mutteren sikring bolt mot klokken med en socket skiftenøkkel. Du bør kunne raskt fjerne en bolt som ikke har rustne og i et solid hull. Når mutter og vaskemaskin er av, Tapp slutten av bolten med en hammer og trekke den av fra den andre siden.

•Grasp hodet bolt på utsiden med kjevene av et par vise grep. Spør en venn å holde vise tak mens du går til den andre siden av bolten fjerne sikring mutteren med en socket skiftenøkkel.

•Wedge en flat skrutrekker mellom bolten hodet og stykke det er feste. Det er en liten firkantet del på bolten mellom trådene og nederst på bolten hodet i noen tilfeller. Spør en venn å holde skrutrekkeren mot hodet mens du prøver å fjerne mutteren fra den andre siden.

•Lås et par vise håndtak rundt mutteren hvis ingen av metodene ovenfor arbeid. Løfte opp og ned på vise grep begynne bryte bolten. Dette fungerer bare på vogn bolter som er mindre enn 1/2 en tomme i diameter. Fortsette å trekke opp og skyve til bolten bryter bak mutteren. Sette inn en spiker eller center punch over den ødelagte delen og trykk med hammer for å kjøre den andre enden ut.

•Sett på vernebriller. Knytte en cutting-plate til en roterende verktøy og kuttet bolten bak mutteren. Hvis nødvendig, skjære gjennom mutteren hvis du ikke får bak.