Fjerning av en flekk fra Bic penn

February 19

Det er så frustrerende opplevelse å oppdage at Bic penn i en lomme har ødelagt en artikkel av klær i tøyet. Håndskriften sprer seg raskt og er ikke fjernet i standard vask. Før du kaster bort en kostbar stykke klær, prøve en av tipsene for å fjerne håndskriften.

Rubbing alkohol

Isopropyl alkohol er nyttig for blekkflekker og er tilgjengelig på alle dagligvarer eller masse forhandler. Helle alkohol direkte på flekken og la den sitte et øyeblikk. Bruk en tørr svamp eller vaskeklut for å pletten alkohol på forsiden og baksiden av flekken. Når flekken lysere betydelig rewash elementet. Sjekk klær før tørking det og hvis flekken er der fortsatt, bruke metoden alkohol igjen. Det kan ta flere behandlinger å helt fjerne flekken.

Melk

En melk er flott for huden og er også nyttig i flekkfjerning. Plasser klærne i en stor bolle og hell i nok melk å dekke elementet eller minst hele flekken. La klær soaking i melken over natten og vask med din vanlige vaskemiddel neste dag. Flekken vil mest sannsynlig har forsvunnet.

Hårspray

Plassere et papirhåndkle under flekken til blekk. Noen absorberende klut kan brukes, men blekket vil overføre til klut. Spray flekken grundig med hårspray. Bruk en aerosol type spray, som Aqua nett for de beste resultatene. Blot flekken godt med papirhåndkle eller svamp. Hele prosessen må gjentas flere ganger før flekken er helt borte. Når flekken er helt borte, vask plagget som vanlig.

Eddik

Vanlig hvit eddik som er kombinert med maismel er en hendig Klesvask flekken fighter. Hell nok eddik på flekken grundig dekke flekken og la den sitte et øyeblikk. Bland sammen en lim som er laget av tre deler cornstarch og to deler eddik. Gni elementet kraftig med lim og deretter tillate lim på elementet til. Når det er tørt, vask elementet som vanlig. Hvis flekken ikke er helt borte etter vask, gjenta prosessen.En annen måte å bruke eddik er å blande en lik mengde eddik og rensevæske sammen og bruke det direkte på flekken. Dryss flekken grundig med bordsalt og la sitte i et minutt. Skyll elementet i varmt vann. Flekken blir borte og elementet kan vaskes som vanlig.