Fjerning av akustisk tak

January 13

Formålet med en akustisk taket er å absorbere overflødig lydbølger, slik at området under forblir rolig. Akustiske fliser er ca 1/4 til 1/2 tommers tykke og laget av et lyd-deadening materiale som kork eller en syntetisk fiber. De fleste akustisk tak enten av slippe taket eller festet utvalg. Du kan utføre fjerning av en akustisk tak selv, så lenge det er ingen farlige materialer til stede.

Asbest

Før begynnelsen arbeid, har flisene kontrolleres for asbest. Noen akustiske fliser installert før 1970 kan inneholde asbest som en del av deres strukturelle sminke. Asbest kan være skadelig for mennesker dersom ikke fjernet riktig. Hvis bevis for asbest i din takplater, har dem fjernet av en profesjonell fast, så dette er utenfor omfanget av et DIY prosjekt.

Forberedelse

Fjerning av en akustisk taket kan være en rotete jobb, så pass på å forberede. Fjern alle møbler, hvis mulig, under taket. Hvis møbler ikke flyttes, plass ark eller plast droppe klær på for beskyttelse. For lett cleanup, også linje gulvet med ark eller drop kluter. Åpne noen vinduer eller dører for god ventilasjon under fjerningen.

Slipp taket

Noen akustisk tak er installert i en drop-ramme. Denne strukturen ligner en stor dambrett festet en fot eller slik fra opprinnelige taket. Akustiske fliser plasseres i denne rammen en om gangen. Denne typen tak er mest brukt i office og næringsbygg hvor flisene brukes rør og andre verktøy. Hvis du vil fjerne en akustisk taket består av fallende fliser, fjerne flisene enkeltvis fra tak rammen. Fjerne rammen ved å løsne skruene som fester hver av framework poeng til taket over.

Festet akustiske fliser

Noen steder, kan akustiske fliser direkte festet eller ødelagt i taket. I tilfeller som dette, først se etter alle festene holder brikkene på plass og fjerne. Fjern limt brikkene av nysgjerrige ett eller to av sted med en snuse bar eller crowbar. Når du fjerner på denne måten, ta vare ikke for å skade taket over. Når du har fjernet noen fliser, slip flatt kitte kniven eller maling skraper mellom andre flisene og taket å kutte limet. Dette vil gjøre for enklere fjerning.