Fjerning av akrylmaling fra sement

January 25

Fjerning av akrylmaling fra sement

Sement er et bindemiddel som samler andre materialer og stivner for å opprette en fast struktur. Bruker sement sammen med vann, resulterer sand og hydrert kalk i mørtel. Blande sement med fyllstoff og vann gir en rock-aktig masse, kalt betong. Bruke betong rundt et hjem er vanlig, så det er i terrasser, plater og vegger. Mørtel binder murstein og stein sammen for å danne en fast struktur som terrasser, fasader, peiser, skorsteiner og vegger. Mange refererer til som sement og huseiere bruker ofte begrepene om hverandre. En akrylmaling søl detracts fra skjønnheten av betong. Heldigvis er akrylmaling fjerning fra betongen mulig.

Instruksjoner

•Soak opp nymalt med en klut. Blot maling med fille - ikke tørk frem og tilbake. Tørke, medfører en større smurte flekk.

•Legg 2 ss. vask oppvaskmiddel til en 1/2 gallon varmt vann. Plasser en stiv-bristled scrub pensel i såpevann og skrubbe akrylmaling flekker. Skyll området grundig med rent vann. Hvis flekken forblir, flytte til neste trinn.

•Lay en fille over maling flekker og hell maling tynnere over fille å suge. La fille bli over flekken for en til to timer. Fjern fille og skrap av myk, føyelig maling med maling skraper. Skyll området med vanlig vann for å fjerne maling tynnere rester. Hvis flekken forblir, er en muriatic acid vask nødvendig.

•Ikke en respirator, beskyttelsesbriller og gummihansker. Gjør en blanding av en del muriatic acid 10 deler vann i en bøtte. Hell akkurat nok av syre blandingen å dekke flekken og skrubbe med en stiv bust kost eller skrubbe børste. Hvis flekken forblir, øke muriatic acid to deler muriatic acid og ti deler vann og skrubbe igjen. Skyll overflaten grundig med rent vann.

Tips og advarsler

  • Bruk en syre-godkjent respirator, gummihansker og syre-godkjente vernebriller ved muriatic acid.
  • Kast ubrukte muriatic acid ifølge lokale koder og bestemmelser. Ikke tømme gjenværende muriatic acid i stormen avløp, husholdning avløp eller på bakken.