Fjerner bakg.bilde bruker vann Tøymykneren

June 29

Fjerner bakg.bilde bruker vann Tøymykneren

Nedtoningen vann med vaskemidler

Det er mange rensning løsninger du kan legge til vann som vil mykne bakgrunnsbildet, slik at det kan fjernes enkelt. Oppvaskvann og vaskeri vaskemidler fungerer godt, som gjør trisodium fosfat, som er et pulver rengjøringsmiddel som fungerer spesielt bra på sleip overflater, for eksempel vegger. Å legge 2/3 kopp trisodium fosfat eller din favoritt vaskemiddel til to gallons av vann. Denne løsningen vil mykne vannet, forårsaker bakg.bilde lim. å miste sin effektivitet. Du kan også legge til 1/4 kopp flytende blekemiddel løsningen, hvis vaskemiddel ikke inneholder blekemidler, for å fjerne mugg eller skitt som kan ha dannet på veggene.

Nedtoningen vann med tøymykner

Du kan også mildne din vann med tøymykner. Kjøp en stor sprayflaske og fylle den halvveis med varmt vann. Fyll den andre halvparten med tøymykner. Spray løsningen på bakgrunnen og deretter forsiktig napp på tapet ender å overtale papiret av veggen. Du må bruke flere spray for å suge papiret tilstrekkelig nok som lett trekker av veggen. Sprayflaske er vanligvis meget effektiv, men hvis du finner at din flaske ikke er sprøyting godt, bare dunk en gammel fille i skyllemiddel løsningen og bruke det direkte på veggen.

Andre løsninger

Det er mange husholdning produkter som kan mildne vann, gjør det mer effektiv på å fjerne gamle bakgrunn. Eddik eller rubbing alkohol kan legges til vann, i én-til-fire forholdet. Du kan også myke vannet ved å endre sin form. Men dempe overflaten av tapet kan gjøre sin lim ubrukelig, kan varm damp som kommer fra et strykejern også gjøre utslaget. Bare legge vann til din jern og sette den på steam. Bringe jern til bakgrunnsbilde og trykk knappen steam et par ganger. Varme, kombinert med vannet, kan slappe av tapet.