Fjerne sprukket maling fra et tak

December 28

Fjerne sprukket maling fra et tak

Et tak med kuttet maling ikke bare ser stygge, men kan påvirke atmosfæren i hele rommet. Selv om klatring en stige og arbeider på taket ikke kan være høyt på listen, kan fjerne sprukket maling fra et tak forvandle rommets innredning og gjenopprette ryddig utseende av vegger og tak. Tid og krefter du expend vil være verdt det når du se forbedring i rommet.

Instruksjoner

•Gå møbler ut av rommet for å hindre at maling chips faller på brikkene. Dekke gulvet med dropcloths inneholder rotet du med maling chips og støv.

Stå et sted på en gardintrapp å nøye undersøke taket. Nå opp til taket overflaten med kitte kniven og forsiktig skrape bort all chipping maling fra taket med sparkel blad. Fortsette å arbeide til du fjerner all løs maling chips fra taket.

•Sand hele taket med sandpapir for å fjerne så mye løs maling som mulig. Gni sandpapir forsiktig over hele taket til å jevne den grundig.

•Vacuum taket med støvsugers børstemunnstykket. Tørk hele taket området grundig for å fjerne alle maling støv og partikler fra taket.

Tips og advarsler

  • Når du gjenoppstår et tak etter fjerner sprukket maling, prime det først med en latex primer og deretter male over primer med latex maling.
  • Betenke bruk en støvmaske for å unngå innånding av maling støv chip og sand taket.
  • Hvis taket maling forut 1978, kan det inneholde bly. For å minimere helsefare, vurdere å ansette en ekspert å hjelpe du kuttet maling fra taket, hvis det kan inneholde bly. Hvis du arbeider for å fjerne chipping malingen selv, slitasje hansker og en respirator sertifisert for bly fjerning.