Fjerne smeltet Nylon fra tørketrommel

April 8

Fjerne smeltet Nylon fra tørketrommel

Uansett hvor forsiktig du er ved klargjøring og vaske en Last med Klesvask, gjøre noen ganger ting i tørketrommelen som ikke skal. For eksempel kan varer som er laget av nylon, når kastet i en tørketrommel, smelte på grunn av varme. Nylon deretter blir sittende fast på innsiden av tørketrommelen tromma og klær som er inkludert i denne belastningen. Vent til bare for å fjerne smeltet nylon fra tørketrommelen, etter at syklusen har kjørt og tørketrommel trommelen er varm. Nylon er lettere å fjerne tidligere den har en sjanse å kjøle og stive.

Instruksjoner

•Fjern alle klær, ark eller håndklær fra tørketrommelen.

•Hold plastskrapen i hånden så det er parallell til innsiden av tørketrommelen trommelen. Vinkel den under den største delen av smeltet nylon og skrape den av trommelen.

•Fjern den skrapte-off nylon fra hårføneren og kast. Gjenta til alle nylon skrapes bort.

•Spray en fille med ikke-brannfarlig renere. Skrubbe renere over innsiden av tørketrommelen trommelen for å fjerne eventuelle gjenværende prikker av nylon.

•DIP en fille i varmt vann. Sveip over indre av tørketrommelen fjerne renere og eventuelle gjenværende rester. La den luften tørr i tre til fire timer.