Fjerne skum i svømmebasseng

November 24

Fjerne skum i svømmebasseng

Svømmebasseng avtale hele tiden med bakterier og forurensninger fra svømmere og utenfor kilder. Inne en svømmebasseng systemet forårsaker unsanitary forhold i bassenget og kan skade bassenget komponenter. Skum flyter på overflaten av bassenget er vannet skyldes lav kvalitet algaecides, pool vann balance eller noen små lekkasjer. Fjerne og fjerne skum bassengets overflate og bunnen krever bruk av rengjøringsutstyr samt kjemiske applikasjoner.

Instruksjoner

•Hook et basseng blad netto eller leaf rake til en pool stang. Kjøre nettet eller rake over overflaten av vannet og fjern så mye av skum som mulig.

•Spray overflaten av bassenget med vann slange og veilede alle skum igjen på overflaten til en sentral plassering av bassenget. Utnytte nettet eller rake for å fjerne igjen så mye skum som mulig fra bassenget.

•Fyll én dose av et basseng sjokk i vannet. En vanlig basseng sjokk dose består av 1 pund sjokket per 10 000 gallon i bassenget. Premix sjokk i en bøtte med vann før programmet hvis svømmebassenget bruker en vinyl liner.

•Circulate bassenget i flere timer å tillate pool sjokk å behandle vannet. Skumme noen skum som stiger til overflaten av bassenget med leaf rake eller nettet.

•Assemble vakuum utstyret som brukes til å rense bassenget. Vakuum noen slo ut skum av bunnen av bassenget med vakuum.

Tips og advarsler

  • Bruke algaecide ukentlig og sjokk annenhver uke i bassenget er vannet for å holde vannet sunn.