Fjerne skadede Subflooring

October 29

Fjerne skadede Subflooring

Knirkende, svampete gulv og tydeligere hullet i gulvet er alle tegn på subflooring behov av reparasjon. Subfloor er strukturelle gulvet på gulv bjelkene og under ferdig gulvflaten. Subfloor materialer, som inkluderer kryssfiner, orientert strand styret, eller OSB og planker, svekke naturlig, men fuktighet påskynder råtnende prosessen, poserer en alvorlig sikkerhetsrisiko. Hvis hele subfloor er skadet, kan du fjerne alle subfloor materialet. I tilfeller av mild til moderat skade, må du bare å erstatte et stykke tre eller en liten del av subfloor.

Instruksjoner

•Trekk opp eksisterende ferdig gulvet og satt til side for reinstallering hvis materialet er salvageable. Du må trekke opp linoleum, fliser, tre eller teppe, samt kryssfiner underlayment mellom subfloor og ferdig gulvet. Du må også fjerne baseboard trim for å gi klarering for å fjerne resten av gulvet.

•Kontroller at subfloor og vurdere skaden. Bare skade noen steder, markere disse områdene med spraymaling slik at du vet for å fjerne bare små deler av subflooring.

•Mark subfloor med kritt linjen for å opprette en rute; to sider av plassen må være sentrert på en nærliggende felles. Bruk eksisterende spikeren mønsteret i subfloor for å finne gulv bjelkene.

•Juster bladet på rundp så å matche tykkelsen av kryssfiner, og deretter kutte delen av kryssfiner ut med så. Justere bladet sikrer at du ikke kutte bjelke og kompromiss strukturelle integriteten til gulvet.

•Trekk gamle stykke ut og press opp eventuelle gjenværende nails fra gulvet bjelke med en hammer. Herfra kan du installere et nytt stykke subflooring, matchende gulv typen og tykkelsen til det opprinnelige subflooring materialet.

•Locate på sømmene i kryssfiner eller OSB subfloor om etter inspeksjon du bestemt at du må erstatte en hele arket.

•Wedge en snuse bar i skjøtene i regnearket, og trykk på bar å lirke subfloor fra bjelkene. Flytte lenger ned leddet og press i et annet område, gjenta etter behov til hele styret er fjernet.

•Continue fjerne ett ark om gangen hvis du erstatter hele gulvet. Fjerne en skadet arket og erstatte med et nytt ark før du flytter til en annen del av gulvet; Dette forhindrer deg fra å måtte erstatte gulvet mens du balanserer på gulvbjelker.

Tips og advarsler

  • Ta vare for å gå bare på områder av subfloor med en etasje bjelke under, spesielt hvis subfloor er så skadet at gulvet kan potensielt falle. Bare bruke spiker mønsteret som en guide for å plassere føttene.