Fjerne selvklebende Tape fra et tregulv

October 3

Fjerne selvklebende Tape fra et tregulv

Fjerne tapen

Fjerne selvklebende tape fra et tregulv kan være et ork. Det kan være vanskelig å fjerne tapen uten å skade skogen eller mål. Imidlertid bruker skånsom metoder å skrelle opp båndet og løft den klebrige resten nesten alltid fungerer uten skade på gulv. Å bruke varme til båndet skal løsne det fra gulvet. Angi hårføner på høy, og holder det et par inches over gulvet, peker på båndet. Begynne i en ende av tape og gå ned, peeling opp båndet som varmen løsner det. Fortsett til stripen av tape er av tre gulvet.

En annen effektiv metoden innebærer bruk av vann. Fylle en bolle med nesten kokende vann. Nyt en svamp i varmt vann, og starter i den ene enden, gni svamp på båndet. Peeling opp båndet som varmen løsner det, arbeid mot den andre enden til gulvet er bånd. Tørr området umiddelbart med et håndkle, da stående vann kan skade noen gulvet utførelser.

Forsiktig fjerne limet

Når båndet er skrelles opp, blir en klissete rester igjen. Vil du bruke metoden mildeste mulig å fjerne denne lim slik at skade gulvene unngås. Først prøve gnidning limet med en svamp dyppet i varmt vann blandet med litt mild oppvaskmiddel. Gni området lett, og hvis behandling synes å bryte opp limet, Fortsett til stedet er rent. Hvis såpe og vann behandling ikke fungerer, nyt en tørr klut i en bit av mineral olje og gni oljen over stedet. Mineralolje kan noen ganger løfte klissete stoffet av smøring opp de øvrige fiber. Bruk kanten av et kredittkort til å skrape limet på gulvet etter at mineralolje er brukt.

Bruke strengere

Andre metoder vil fjerne limet fra tre gulvet, men vær forsiktig så les etiketten først. Disse stoffene er ikke godkjent for alle typer tregulv og kan skade finish. Rengjøring væske, som Goo Gone, løses limet med en oransje olje-basert løsning. Disse løsningene er ganske trygt å bruke på tregulv, så lenge de brukes med måte. Bare gni Goo Gone på limet til det oppløses, tørk området rent med en våt rag.

WD-40 og neglelakk remover er begge svært effektiv for å fjerne selvklebende tape rester fra parkett, men kan skade den gulvflaten. Teste løsningen i en ut av området måte før du bruker det til klissete stedet. Så lenge det ikke synes å misfarges eller skade på gulvet finish, bør det være helt trygt å bruke limet. Bare gni WD-40 eller neglelakk remover på stedet, og tørk den ren med en klut.