Fjerne parkett gulvfliser

March 11

Fjerne parkett gulvfliser

Parkettgulv har vært populære i århundrer, og godt vedlikeholdt parkettgulv kan se fantastisk. Parkettgulv er laget av løvtre fliser fastsatt i geometriske mønstre. Fuktighet og hard slitasje kan skade parkettgulv over tid, og noen huseiere foretrekker å fjerne og erstatte gulvet i stedet for å reparere parkett.

Instruksjoner

•Åpne vinduer og dører slik at luften kan sirkulere og røyk fra den selvklebende remover å flykte. Feste plastfolie over døråpninger å stoppe støv sprer seg gjennom resten av huset eller leiligheten.

•Sett på støvmaske og vernebriller. Tapp en meisel under kanten av en brikke av en døråpning eller i utkanten av gulvet med hammer for å drive bladet underkanten flis. Som parkett tre flisen skiller fra gulvet, løfte flisen med meisel.

•La blad av lange håndtak skraper under en tilstøtende parkett fliser og skyv den fast å lirke flisen fra gulvet. Parkett fliser er vanligvis holdt sammen av not og fjær tilkoblede ledd, og når du har fjernet førstemann noen fliser kommer med skrapen, resten skal dukke opp lett.

•Chip av alle gjenværende parkett-fliser. Noen fliser kan være vanskelig å fjerne med skrapen på grunn av styrken av originale gulv limet; bruke hammer og meisel til å snuse opp sta. fliser.

•Sweep alle støv, flis, Splinter og rusk fra gulvet med en stiv børste. Fjern gjenværende støv med en støvsuger.

•Paint en løsemiddelbasert selvklebende remover over gulvet med en stor pensel. Dette vil myke opp den opprinnelige gulv lim brukes til å legge gulvet og gjør det lettere å fjerne. Bruk vernehansker mens du bruker den selvklebende remover. Sjekk produsentens instruksjoner for å finne ut hvor lenge du vil vente før skrape av limet.

•Scrape av det myknet lim fjerne med skraper. Spot behandle vanskelig å fjerne områder med mer lim fjerne og deretter skrape dem av.