Fjerne oljeflekker fra oppkjørselen en

May 3

Fjerne oljeflekker fra oppkjørselen en

Hindre flekker før de danner

Til tross for sin hardhet og styrke, betong er en relativt absorberende materiale. Dette betyr at vanskelige flekker fra stoffer som bilindustrien olje kan teoretisk flekker en innkjørsel permanent. Derfor er den beste måten å holde en innkjørsel ser fin og ren å hindre flekker før de får en sjanse til å starte. For å gjøre dette, må du bruke en dråpe klut når endre automotive olje eller arbeider under panseret med bilen parkert i oppkjørselen. Hvis en av dine biler utvikler en oljelekkasje, parkere det på gaten før du kan få lekkasjen lappet. Hvis du tar godt vare på kjøretøy, vil ren oppkjørselen ta vare på din panikk.

Rengjøring frisk olje flekker

Når en olje stain er veldig frisk, er det en veldig god sjanse for at det kan rengjøres helt. Det første trinnet når rengjøring en fersk olje stain er alltid å oppta så mye av oljen som mulig uten skrubbing. Dette gjøres ved sprinkling en absorberende materiale over flekken og gi det litt tid for å suge opp den gjenværende oljen. Kitty søppel gjør en stor absorberende materiale, som gjør sagflis, cornmeal og sand. Når materialet har flommet opp så mye av oljen som mulig, bør det være børstet i en støv-pan og avhendes.

Rengjøring absorbert olje flekker

Når det er ingen våt olje igjen å absorbere, skal flekken bli mettet i vann. Etter at vannet har flommet inn i betongen, bør det være vannet igjen og deretter drizzled med en kraftig ikke blekemiddel flytende rengjøringsmiddel. Skrubbe flekken med såpe, vil vann og en kraftig stiv Bristol pensel sannsynligvis fjerne mesteparten av flekken. Som olje-dekket såpe såpeskum skumme, kan de være sopped med papirhåndklær og forkastet. Renset området bør få lov til å tørke helt for å se nøyaktig hvor godt flekken har blitt renset.

Rengjøring gamle og sta olje flekker

Gamle, ubehandlet flekker kan være svært vanskelig om ikke umulig å fjerne. Men er det en rekke mer kraftig og uvanlig rensning løsninger som kan gi kraften som trengs for å fjerne tøffeste olje flekker. Automotive motoren avfettingsmiddel, som kan kjøpes på noen auto deler butikken, kan være en effektiv skrubbe agent for gamle flekker. Kraftig løsemidler som parafin er også effektive, men må håndteres forsiktig på grunn av deres kraftig røyk, brennbare natur og toksisitet. Kommersielle smøremidler som WD-40 brukes også til å rengjøre fettete og fet flekker fra porøse overflater. Noen gå selv helle kullsyreholdige cola over flekken og la den sitte over natten fordi det kan svekke olje partikler, gjør dem enklere å skrubbe bort med stiv pensel neste dag.