Fjerne mindre riper i semi krom stål med polsk

December 8

Fjerne mindre riper i semi krom stål med polsk

Semi krom rustfritt stål gir en slitesterk overflate med glans som legger til utseendet på et rom. Mindre riper i din semi krom overflater kan samle smuss, støv og flekker rolle, resulterer i en eyesore. Du kan fikse små riper i en semi krom rustfritt stål overflate gjennom ulike metoder, inkludert bruk av polsk.

Forbereder overflaten

Sandete stykker av skitt og matpartikler er ofte gjerningsmannen som forårsaker mindre riper i semi krom rustfritt stål elementer som krom vasker, kraner og spisebestikk. For å unngå opprettholde ytterligere skade mens hvordan overflaten, er det viktig å fjerne overflaten smuss og rusk.

Du kan forberede overflaten reparasjon av rensning den med en blanding laget med 1 gallon varmt vann og 1 ss oppvaskmiddel brukes for vaske retter. Den mildt såpevann er effektiv for å fjerne fett, mat og skitt og legger ikke skade skuremidler måte. Når overflaten er ren, skyll den av ved å tørke den med en fuktig klut. Oppfølging av tørking stål med en klut.

Polering Scratch bort

Mindre riper i semi krom stål kan ofte være glattet ut og blandet å forbedre overflatens utseende. En nonmetal slipende pad, som finnes på den grovere, grønne siden av tosidige svamper, hjelper jevne og bland i mindre overflate riper. Etter rengjøring stål overflaten, gni slipende puten i retning av riper slik bevegelse i en parallell bevegelse over overflaten. Fortsatt gni stål til mindre riper begynner å blande med naturlig polering linjer som dannet når stål var ferdig. Tørk stål overflaten med en tørr klut.

Fylle ut Scratch, del 1

Etter noen av de mindre riper fjernes fra overflaten av semi krom rustfritt stål, er det på tide å begynne å fylle ut de større. Maling gjeninnfører som brukes til å fylle riper på overflaten av billakk er ideell for denne oppgaven. Bruke og glatt på bilen maling gjeninnfører i henhold til retningslinjene fra produsenten. Tillate maling gjeninnfører tørke og unngå å bruke stål overflaten før den er tørr.

Fylle ut Scratch, del 2

Legge til glans, hindre flekker og fylle ut eventuelle gjenværende liten overflate riper ved polering dine semi krom rustfritt stål overflaten med møbler polsk. Som polske fyller ut små grooves, glatter overflaten mens mot smuss og flekker som forårsaker materiale. En gang hver måned etter rengjøring stål, buff det med møbler polsk igjen å opprettholde glatthet og hindre flekker og videre riper.