Fjerne maskeringstape fra Glass

August 5

Fjerne maskeringstape fra Glass

Forbered fjerning

Løsne limet av maskeringstape vil sterkt lette prosessen med å fjerne maskeringstape fra glass. Nyt en fille i varme-hot vann. Holde det våt rag mot maskering tape for et minutt eller to å la dampen løsne limet. DAB den maskeringstape og glass med et tørt håndkle så overflater ikke er glatt.

Fjerning av maskeringstape

Bruk trykk med rettkantede barberhøvel til glasset på kanten av den smale enden av stripe av maskeringstape. Trykk fast og sakte, med fokus på bruke trykket til glasset. Av maskeringstape bør begynne å komme rett ut av glasset som du flytter høvelen sakte under båndet. Hvis for noe grunn av maskeringstape ikke ønsker å slippe, gjenta forberedelsesprosessen og prøv på nytt.

Fjerne rester

Når maske tape er fjernet fra glasset, kan det være noen gjenværende lim rester og kanskje litt sta papir fra båndet. Nyt denne rester ammoniakkbaserte vindu renere, og la det sitte i noen minutter. Et barberblad skal nå være i stand til å fjerne resten av denne rester. Hvis vinduet renere alene fremdeles etterlater rester, kan du prøve en kommersiell rester remover som kan finnes på de fleste lokale jernvareforretninger.