Fjerne maling fra tre uten å fjerne lakk

June 12

Fjerne maling fra tre uten å fjerne lakk

Når uønsket maling kommer i kontakt med tre varen, vil det raskt tørke på overflaten, forlater veden ser rotete. Uriktig malingsfjerning vil skade tre lakk og forårsake mer skade enn godt. Men med de riktige verktøyene og umiddelbar handling kan du trygt fjerne maling uten å skade lakk. Hvis mulig, fjerne maling med en fuktig tørkepapir så snart den møter tre enklere fjerning.

Instruksjoner

•Saturate en lofri klut med varmt vann. Skrubbe maling splatter av tre i en sirkulær måte i flere minutter til du har fjernet maling. Les videre hvis malingen.

•Bruk en plast bøtte blande 1 gallon lunkent vann med 1/3 kopp trisodium fosfat. Fukt en hvit klut i blandingen og forsiktig skrubbe malingen av tre. Skyll blanding rester av tre med en ren klut fuktig med vann. Fortsette hvis malingen er fremdeles synlig.

•Sett på gummihansker. Hell litt terpentin i en plastbeholder. Dyppe en ren klut i terpentin og forsiktig skrubbe malingen av tre. Umiddelbart tørke terpentin av tre med en ren klut fuktig med vann. Avreise turpentine treet vil fjerne lakk.

Tips og advarsler

  • Ulike kommersielle produkter som vil fjerne maling spesielt av tre. Når du bruker disse produktene alltid følge instruksjonene og advarslene på etiketten.
  • Terpentin er en brennbar væske. Hold den unna og alltid ventilere området du vil arbeide i.