Fjerne Linoleum flis lim fra tregulv

December 5

Fjerne Linoleum flis lim fra tregulv

Tregulv er raskt økende popularitet med huseiere over hele landet. Og mange folk er ivrige etter å fjerne linoleum og andre finish å avsløre løvtre som er dekket opp. Dessverre, de fleste linoleum er limt på plass under installasjonen. Selv når den er fjernet, kan det etterlater en klissete rester av vanskelig å fjerne lim. Bruke enkle verktøy og triks, er det mulig å fjerne dette limet og avdekke de vakre tregulv under.

Instruksjoner

•Dekk en stor del av gulvet med ekstra håndklær eller filler. Forsiktig helle kokende vann over håndklær og la den avkjøles i 10 til 15 minutter mens limet myker. Fjerne håndklær og bruke dem til å tørke bort limet.

•Scrape bort gamle fest med maling skraper. Dette fungerer best på selvklebende spesielt gamle og sprø. Pass på at du ikke skraper løvtre overflaten mens du fullfører dette trinnet.

•Rent en etasje slipemaskin fra din lokale oppussing lagre. Dette alternativet er litt dyrere enn de ovenfor, men er den mest effektive måten å fjerne store mengder limet.

•Purchase eller leie en varmepistol fra en jernvarehandel for området. Dette verktøyet, som ligner en stor hårføner, brukes til å blåse varm luft på limet. Dette gjør limet kan lett skrapes bort.

•Spray hard flekker med Goof-Off eller WD-40, deretter skrubbe dem med en klut eller håndkle. Dette alternativet bør være en siste utvei, som det er mulig for disse produktene å skade finish på tre gulvet.

Tips og advarsler

  • Gulv vil trolig kreve refinishing etter ditt har fjernet limet, som mye av tre flekken eller avslutning vil trolig komme med limet.