Fjerne Lily Pads i en innsjø

August 25

Fjerne Lily Pads i en innsjø

Lily pads er ethereally nydelige; delikate, magiske... og grådige. En liten, rask oppdatering kan overta en hele innsjøen raskere enn du ville tro mulig. Det er ikke vanskelig å drepe lily pads, men det tar litt arbeid. Mange eksperter anbefaler ansette profesjonelle, men hvis du har tid og energi, kan du gjøre det selv, eller med en hjelper. Drepe lily pads er mye som å drepe ugress; du trenger bare riktig verktøy og materialer.

Instruksjoner

•Rake så mange av lily pads av overflaten som du kan. Bruk robåt eller kano hvis vannet er ganske store, og har en hjelper å stødig craft som du bruker rake. Unngå båter med maskinen slik at du ikke hisse opp vannet eller floke røttene for mye.

•Bruk en hage sprayer spray en akvatiske ugressmiddelet glyfosat-basert på lily pads. Gjøre et lite område om gangen, fordi råtnende planter kan stjele oksygen fra fisken i innsjøen.

•Les instruksjonene på etiketten for å se hvor lenge du kan forvente å vente Plantegiften å gjøre dens arbeide. På den tiden, kan du bruke rake for å trekke alle døde lily pads ut av innsjøen som du kan, og pass på å få så mye av røttene som mulig.

• Vent 2 til 3 uker og deretter spray en annen liten del; La Plantegiften arbeide seg ned i lily pad røttene, og fjern deretter de døde. Dette kan ta en stund i en stor innsjø, men prøver å fjerne dem alle samtidig er ikke en gjør det selv jobb, og det er ikke bra for økosystemet i innsjøen.

Tips og advarsler

  • La en liten stripe av lily pads eller to slik at fisk og frosker kan nyte litt skygge.
  • Aldri bruke noe annet enn EPA-godkjente akvatiske plantevernmidler.