Fjerne kondens i isolerte Vinduer

May 22

Fjerne kondens i isolerte Vinduer

Kondens kan bygge opp på isolerte windows nesten helst på året. Imidlertid kan dette være et reelt problem under de kalde vintermånedene når temperaturen ute er konsekvent lavere enn temperaturen innendørs. Overdreven kondens kan føre til andre problemer, som mold, mugg og råtne i tre vindusrammen. Selv isolerte Vinduer kan ha disse problemer hvis du ikke tar seg tid til å fjerne kondens.

Instruksjoner

•Vri på en takvifte eller bærbare fan nær de isolerte vinduene som danner kondens. Ekstra luften bevegelsen vil bidra til å fjerne fuktighet.

• Kjør en avfukteren nær isolerte vinduene. En avfukteren fjerner ekstra fuktighet i luften og kan bidra til å fjerne det på overflater som windows også.

•Hold temperaturen i hjemmet regulert. Når det er for varmt inne og veldig kaldt ute, er kondens mer sannsynlig å danne. Still inn termostaten på ca 70 grader Fahrenheit vinteren og la den være der.

•Tørk av kondens fra din Vinduer minst en gang om dagen. Overdreven problemer må du kanskje gjøre dette flere ganger om dagen for å holde fuktighet under kontroll. Bruk absorberende klut for mer effektiv fuktighet kontroll.

Tips og advarsler

  • Hvis du tenker på å installere en peis i huset, unngå vent-frie alternativer hvis du har problemer med kondens på isolerte windows. Disse peiser ut store mengder vanndamp, som vil gjøre en kondens problemet verre.