Fjerne Kohler Badekar avløp

January 23

En Kohler Badekar avløp forsamling kommer med flere som arbeider for å holde vannet i badekaret og renne den etter behov. Viktigste sluket i bunnen av badekaret kobles til en datakanal som går vannrett under badekaret, kalt avløp skoen. Avløp skoen kobles til en pipe tee, som også forbinder den viktigste drainpipe. Overflyt avløp forsiden har en ring som styrer badekaret i disables mekanisme. Bak overflyt avløpet er overflyt røret, som kobles til toppen av samme rør tee som avløp skoen.

Instruksjoner

•Vri urskiven på badekaret i overflyt renne dekselet til stopperen dukker opp i badekaret i avløpet. Dra på sidene av stopperen å løfte den ut av avløpet og fortsette å trekke for å fjerne armen festet til undersiden av stopperen.

•Trekk til skruen i overflyt trekket er ekstern bruker en Philips skrutrekker. Trekk på overflyt dekselet for å fjerne dekselet og koblingen fra overflyt røret.

•Sett håndtakene på et par tenger viktigste avløp åpning, plassere en skrutrekker gjennom håndtakene, og vri tenger og badekar avløp stykke mot klokken å bryte segl under avløpet og trekk ut det fra datakanalen nedenfor.

•Skjære en få tilgang hull på veggen, nær gulvet, rett bak badekaret i overflyt avløp åpning, hvis en dør ikke finnes, bruker en gips så. Slå komprimering nøtter mellom drainpipe brikkene mot klokken med hendene eller en pipe skiftenøkkel demontere og fjerne drainpipe oppsettet fra badekaret.