Fjerne jern i vannforsyningen

July 15

Fjerne jern i vannforsyningen

Jern er en naturlig forekommende element finnes i grunnvann forsyninger i alle deler av verden. Smaken av jern i vannet vil ligne uhyggelig smaken av rust. Jern i vannforsyningen kan true å få røde flekker til klær, sølvtøy og avløp rør, ifølge Ohio Department of Natural Resources, divisjon av vann. Bruk av jern fjerning er gunstig og kostnadseffektivt å dine eiendeler og ditt hjem.

Instruksjoner

•Examine området der viktigste vannrøret inn hjem. Dette kan være i kjelleren, en gjennomgangen plass eller et verktøy skap. Velg stedet på røret for kobler den filtrering. Velg et sted like etter viktigste utkobling ventilen, før viktigste røret sprer seg i flere individuelle rør.

•Vri av viktigste vann ventil til huset og plassere en bøtte under delen av røret du plasserer filteret på.

•Measure filter enheten, deretter røret, merking målingen for skjæring. Bruke baufil kuttet ting for å kutte delen du har merket til filteret på røret.

•Sand innsiden av kvinnelige forbindelser til filter enhet og utsiden av røret mannlige tilkoblingen avsluttes. Påfør et tynt lag av lodding paste til steder pusset. Plasser filteret enheten på rørene og varme til slutt med blowtorch. Som røret varmes, trykk loddetinn på tilkoblingen til metall begynner å gjør flytende og dryppe ned sømmen. Gjenta for andre tilkoblingen til en rikelig mengde loddetinn brukes til å forsegle tilkoblinger.

• Vent en time på loddetinn avkjøles før snu vannforsyning igjen. Kontroller tilkoblingene for å sikre at de er solid. Hvis en lekkasje vises, slå av vannforsyningen, tørr området og bruk flere loddetråd.

Tips og advarsler

  • Bruk blowtorch med forsiktighet som det inneholder propan og er meget brannfarlig. Ikke røyk mens du bruker fakkelen eller plassere fakkelen foruten en varmekilde, for eksempel en tørketrommel eller ovn. Holde sharp verktøy fra barn.