Fjerne gresset ved å grave

January 17

Fjerne gresset ved å grave

Spesielle torv-skjæremaskiner kan kjøpes for å fjerne gresset fra verftet, men mange huseiere vil ikke gå gjennom bryet med å kjøpe eller leie et stort verktøy når en enkel flat-ledet spade kan gjøre jobben like bra. Fjerne gresset med en spade er arbeidskrevende, men enkle og gir få muligheter torv-kuttere ikke.

Definere

Før graving er det viktig å vite nøyaktig hvor du skal grave. Markere området du vil klippe med spraymaling. Du vil trenge en flat-ledet spade og en trillebår. Begynn med å kutte ut området du har bare sprayet. Bare grave spade til på bakken ved som nær en 90-graders vinkel som mulig, satsing å gå 3 til 4 inches dyp med hvert klipp. Hver gang du senke spade, overlappe din siste kutt litt, for å sikre at alle deler av disposisjonen er kuttet.

Grave

Når disposisjonen har blitt kuttet helt, kan du begynne å kutte ut deler av torv. Plukke et hjørne å starte, og starte kutte ut rutene cirka 1 fot 1 fots. Etter klipping hver rute på alle alle fire sidene, skrape din spade under torv; Det bør skyve uten store problemer hvis du har kuttet dypt nok og jevnt. Løft og plassere stykke torv i trillebår. Hvis 1 av 1 stykker av torv er for lys eller tunge, kutte mindre eller større biter av torv; bare sørg for at de ikke er så stor at de faller fra hverandre når plukket opp med spade. Stykker av torv kan være lagvis i trillebår uten å bli skadet.

Legge nytt torv

En av de største fordelene til å grave opp gresset med en spade er at etter graving, gresset kan flyttes et annet sted og relaid, kanskje på en naken oppdateringen i gården eller hvor plenen ikke gjør så bra. Små stykker du har kuttet tillater masse manøvrerbarhet når nytt torv. Hvis du velger å bruke din fersk kuttet torv, lå det du vil og deretter suge gresset grundig. Suge gresset helt i minst to uker daglig å sikre nye røtter er etablert i jord.

Spesialverktøy

En flat spade er et verktøy som kan lett bli funnet på en jernvarehandel. Spade spader er også vanlig og kan brukes for å fjerne gresset. Men på grunn av utformingen av disse spader, det er lett å grave for dypt i jorden og få ujevnt klippe stykker av torv som er vanskelig å re lå. En hardere å finne spesielle håndverktøyet finnes bare for å fjerne gresset fra gården. Dette verktøyet ligner en spade men er bøyd på en nesten 90-graders-vinkel i forhold til håndtaket. Verktøyet er utformet for å skjære gjennom torv med minimal motstand i vinkel der noen som bruker den ikke har å bøye seg og forårsake stress til ryggen.