Fjerne en oljetanken i Pennsylvania

April 14

Fjerne en oljetanken i Pennsylvania

Hvis du har en ubrukt oppvarming oljetanken på eiendommen, fjerner det er ingen spøk, og det bør ikke tas lett. Derfor bør du leie en profesjonell gravemaskin å fjerne det og rydde opp eventuelle miljømessige søl tanken har forlatt i kjølvannet. I Pennsylvania, kan huseiere dra nytte av et spesielt program som tilbys av statens Department of Environmental Protection, som tilbyr midler for sikker fjerning og deponering av disse potensielt skadelige oljetanker.

Instruksjoner

•Research selskaper i ditt område som kan fjerne din oljetanken for deg. Bruke din lokale virksomhetsoppføringer for å søke etter "olje tank fjerning" eller "environmental services." Selskaper som tilbyr tjenesten i Pennsylvania inkluderer PA Tank fjerning, Bivens Tank fjerning og rask Environmental Services (se ressurser 1, 2 og 3). Snakk med selskapet du vil sikre at de følger alle Environmental Protection Agency regler for tanken oljen, og at de er limt og forsikret.

•Opprette en byggeplass med selskapet du velger---et avgjørende skritt som kreves av EPA. Få et anslag for fjerning av tanken. Hvis du er fornøyd med anslaget, trekke opp en kontrakt for arbeidet med selskapet du velger.

•Få en spesifisert faktura for arbeid utført av selskapet, og betale selskapet for arbeidet.

•Skrive og Pennsylvania Department of Environmental Protection's "underjordiske oppvarming olje Tank rengjøring refusjon Grant Program" (se ressurs 3). Hvis tanken var mindre enn 3000 gallons i størrelse, kan du kvalifisere å ha så mye som $4000 oljetanken fjerning og rengjøring kostnader refundert av det Pennsylvania DEP. slå i skjemaene, sammen med din opprinnelige fakturaer, mottar en mulig refusjon.