Fjerne en bronse plugg i støpejern

July 8

Fjerne en bronse plugg i støpejern

Støpejern rør brukes fortsatt i husholdningenes kloakk linjer, med "Y" tilgang beslag installert slik at kloakk slanger kan åpne linjen og fjerner blokkeringer. Modulbasert har messing skrue-på plugger som er noen ganger vanskelig å fjerne fordi rust eller skitt har fastkjørte opp tråden. Støpejern er sprøtt, må du være forsiktig når du prøver å løsne en fast plugg; beste sjansene er gjennom lys tappe, deretter smøre spray og, om nødvendig, bruk av varme.

Instruksjoner

•Trykk nøye rundt kanten av messing med en hammer, sikre at rundt støpejern røret ikke kommer i direkte kontakt med hammeren. Fortsett å trykke på to minutter. Sett pluggens sentrale mutter i kjevene av en pipe skiftenøkkel og prøver å trekke håndtaket mot klokken.

•Apply smøring spray rundt kanten av messing. Vente to minutter, og deretter bruke spray. Vente 15 minutter på smøremiddelet å sive i og prøver å fjerne pluggen igjen med skiftenøkkelen.

•Varmebestandig rundt støpejern montering der messing plugg er festet, bruke en hår tørketrommel eller propan fakkel. Varmen hjelper med å utvide støpejern, skaper et lite mellomrom mellom "Y" montering og messing hetten. Plasser skiftenøkkelen på pluggens sentrale mutter, og skyv et metall pipe over fastnøkkel håndtaket. Trekk på slutten av røret i retning mot klokken, å løsne og ta ut beskyttelsespluggen fra "Y" montering.

Tips og advarsler

  • Vær oppmerksom på eventuelle brennbare gjenstander nær fakkelen flammen når oppvarming Y montering.
  • Bruk en lengde på rør som enkelt utnyttes i rommet der Y montering finnes.