Fjerne blå toalett vann fra hendene

February 6

Fjerne blå toalett vann fra hendene

Det er best å bruk gummihansker når rengjøring eller reparasjon et toalett med blå vann og bruke dem når du installerer automatisk rengjøring tavle i toalettet. Hvis imidlertid du utilsiktet fikk blå vann på bare hendene, handle raskt for å fjerne den før den flekker huden. Om nødvendig kan du prøve et par rengjøring teknikker kjent for å få flekker av hender uten å vente på blå flekken å avta.

Instruksjoner

•Sett hendene under varme kjører vann og gni forsiktig dem sammen i 15 minutter umiddelbart etter at de er utsatt for blått toalett vann, ifølge 2000 flush, en stor produsent av blå automatisk toalett bolle rengjøringsmidler.

•Vaskestasjonen tømmes hendene med hvit eddik til å fjerne alle blå flekker igjen etter vask dem under vann. Du kan også bruke rensevæske til å fjerne blå fra hendene.

•Vaskestasjonen tømmes hendene med et mildt slipende hånd renere, slik som med pimpstein i den, å fjerne eventuelle gjenværende blå flekker. Eventuelt kombinere natron og vann for å lage et slipemiddel rengjøring pasta. Gni hendene sammen med hånden renere, eller natron blanding å eksfoliere huden, som vil hjelpe ta av blått fargestoff.