Fire typer Nakenfrøede planter frø

December 12

Fire typer Nakenfrøede planter frø

Den Nakenfrøede planter er en av to typer frø-bærende planter. Navnet betyr "naken frø." I motsetning til de av blomstrende planter, kalt største, er Nakenfrøede planter frø ikke skjermet i frukt. Fossile registreringer viser historien til denne gruppen av planter er forankret i 300 millioner-årige bregne-lignende forfedre som ikke produserer frø i det hele tatt. I en bit av dårlige nyheter for allergi lider, opprette gymnosperms en uhyre mengden pollen fordi de reproduserer via luft. Det er fire store divisjoner eller typer, gymnosperms og 720 plantearter.

Coniferophyta

Frø av denne gruppen av gymnosperms er kjegler, men uformelt navngitt bartre er ikke den eneste kjegle-bærende fabrikken. Divisjonen arter omfatter furu, Gran, furu, einebær, sedertre og sypresser, med hver art bærer sin egen kjegle og bruker spesialiserte frø spredning metoder. Denne inndelingen inneholder planter tilpasset alle forhold, fra varme lavlandet ørkener til kalde fjellkjeder. De fleste av hundrevis av arter er evergreens.

Cycadophyta

Konglepalme har eksistert i om lag 250 millioner år, blomstrende nå bare i tropiske og subtropiske områder. Florida er hjem til United States to gjenlevende arter og uerfarne gartnere noen ganger forvirre dem med palmer eller bregner. Den cycad fargerike frø kan bli funnet på membran-lignende strukturen i nærheten av anleggets sentrum. Frøene selv ser ut som små frukter.

Ginkgophyta

Ginkgo biloba er den eneste overlevende i denne inndelingen av Nakenfrøede planter.

Med en fossil posten minst 200 millioner år, er det eldste kjente slekten og levende treslag. Dagens trær er strengt dekorativ prøver, nedstammet fra tempelet hageplanter vokst i Kina og Japan. Den ginkgo frø ser noe som små plommer, og er ofte forvekslet med en frukt. De er beryktet for å være stinkende, rotete og noen ganger irriterer huden. Frøene er imidlertid syltet og spises som en delikatesse i deler av Asia.

Nakenfrøede planter

Disse woody eller vintreet-lignende planter har fartøyet elementer som de som finnes i Dekkfrøede planter. Tilstedeværelsen av disse fartøy betyr plantene er stand til å transportere vann internt, i motsetning til andre gymnosperms. Likevel reprodusere plantene ikke ved hjelp av denne metoden. Denne divisjonen planter---om 70 totalt---er høyt spesialisert for sine omgivelser, fra ørkenen sørvest til tropene.