Fioler og Luke kontroll

December 15

Fioler er en ganske tillegg til hagen deres hvit, blå, gul eller lilla blooms. Men blitt de raskt en pesky Luke med en aggressiv, spre natur. Kontrollere fioler med kjemiske og mekaniske midler.

Betraktninger

Fioler spredt av frø som slippe fra blomster, med sterke røtter eller rotstokker under bakken og cleistogamous blomster. Disse uåpnet underjordiske blomster self-pollinate og til slutt pop gjennom bakken.

Advarsel

Fioler er så aggressive at de er vanskelig å kontrollere. Du kan grave dem opp, men du må få alle deler av anlegget, spesielt rhizome. Den minste delen vil regenerere hvis igjen. Lage en bred køye rundt fioler. Holde plenen 2 til 3 inches høy vil begrense fiolett og Luke vekst. Hvis du lager noen, rengjør klipperen at spredning av frø.

Potensielle

Detaljert Luke-og-feeds er ikke effektive i å drepe fioler. Se behandle med et produkt som Roundup kan kontrollere ugress, men mange programmer er nødvendig. Velge en løsning som inneholder en kombinasjon av dicamba, 2,4-D og MCPA. Behandle fioler i vår, sommer eller høst, så lenge de er fortsatt økende.