Finn ledningen bryter i et hus med et Multimeter

March 22

Finn ledningen bryter i et hus med et Multimeter

Huset ledninger kan snuble av flere grunner, inkludert en overbelastet krets, vannskader eller bare naturlige slitasjen som følger med alderen. Når svekket, kan en sviktende wire brytes, reduserer elektrisk strøm og øke risikoen for brann. En elektronisk enhet kalt et multimeter kan hjelpe finne wire pauser før de blir en mer alvorlig problem.

Funksjonen

Et multimeter er en enhet som måler gjeldende motstand og spenning å diagnostisere elektronikk og andre elektriske enheter. Fordi de kan måle gjeldende, kan multimeters også bestemme tilkobling mellom to kablet objekter. Multimeter vil oppdage hvis en wire pause finnes som forstyrrer den elektriske strømmen og safter spenning.

Beskrivelse

Et typisk multimeter er en liten rektangulær håndholdt enhet. Den multmeter foran inneholder et vindu, en stor funksjon ringe og føre kontakter. Enheten har to wire fører, en svart leder for negative og røde lede for positiv. Hver leder har en holder for trygg håndtering og en utsatt tips for å opprette en tilkobling.

Typer

Et multimeter kan være enten analoge eller digitale. En analog multimeter vil inneholde en bevegelig nål som må leses fastslå målinger, mens en digital multimeter har en LCD-skjerm som viser alle mål. Et multimeter kan også være auto rekkevidde, betyr bryterne enheten automatisk mellom områder generere beste lesing, eller manuell bryter, som betyr at du må manuelt endre området for å oppnå nøyaktig lesing.

Bruk

Blant sine mange funksjoner, kan et multimeter test styrken av en stikkontakt å avgjøre hvis det finnes noen wire pauser. Angi din multimeter for 400 volt AC måle stikkontakt spenning. Sette inn en sonde i høyre stikkontakt sporet, som er varmt, og en annen sonde i venstre stikkontakt sporet, som er nøytralt. Multimeter skal produsere en rating på 120 volt. Samtidig la hete spilleautomaten sonden i stedet, ta proben nøytral sporet og sett den i bakken sporet, som er sirkulær hullet ligger under to vertikale sprekker. Multimeter bør igjen lese 120 volt. Endelig ta proben varme sporet og sett det i nøytral sporet samtidig bakken sonden på plass. multimeter skal nå lese null volt. Avvik volt målinger kan indikere et ledninger problem.

Advarsler

Følge relevante sikkerhetstiltak ved arbeid med elektrisitet. Alltid hold multimeter sonder av de isolerte sikkerhet å eliminere muligheten for støt. Hvis du velger å utføre stikkontakt eller ledninger reparasjoner, slå alltid av viktigste strømbryteren.