Fikentreet utvikling

April 20

Fikentreet utvikling

Fikentreet (Ficus carica L.) er opprinnelig fra Vest-Asia. Løvtre treet vokser 10 til 30 fot høyt med kronglete, muskuløse grener og 12-tommen-lang, lys grønn og dypt lobed løvverk. Fig er også referert til som higo, figue og fico. Sikre optimale forhold fører til riktig tre utvikling.

Klima

Fig trær er best tilpasset til områder med varmt og tørt vær. Hyppig regn under frukt utvikling føre frukt deling. Sykdommer er vanlig i trær dyrket i tropiske regioner. Trærne er ikke hardfør ved temperaturer under 30 F.

Vann

Fig tree røtter vokser nær bakken overflaten og er utsatt for tørke. Vann trærne regelmessig, men unngå overwatering. Bruke mulch trerøtter å holde på fuktigheten. Hvis du merker en liten wilting av løv i løpet av ettermiddagen, er det et tegn på vannressursene. Redusere vann i høst, som dette bidrar til å fremme dormancy for vinteren.

Gjødsel

Du trenger ikke å regelmessig befrukte din fikentreet med mindre det vokser i sandholdig jord eller som en potteplante treet. Overdreven nivåer av nitrogen i fig trær fører til frodig bladverk men redusert frukt teller. Frukten modner også tidlig på disse trærne. Fikentrær krever nitrogen hvis gren veksten er mindre en fot fra tidligere år, i henhold til California sjeldne frukt Growers Association.