Fikentreet har ingen frukt

April 9

Fiken er lett å vokse i riktig situasjoner. De krever ikke en pollinering fra forskjellige i nærheten, slik at de kan vokse enkeltvis. Fiken stammer i Middelhavet regioner og vant varme, tørre klima. Temperaturene langs den vestlige og sørlige delen av USA er egnet for fig vekst. Fiken er hardfør til amerikanske avdeling av landbruk anlegget hardførhet sonen 8 med temperaturer så lavt som 10 grader.

Fruktdannelsen skal skje alder

Pass på at du har fruktdannelsen skal skje fig (Ficus carica). Det er dekorative fikentrær som ikke bærer frukt. Velg et fruktdannelsen skal skje utvalg oppført for ditt område. Fruktdannelsen skal skje alder varierer med hvert utvalg. Noen dverg varianter er eldre når kjøpt og frukt innen et år eller to for oppkjøpet. Hvis din kulturelle praksiser er riktig, kan din fig bare være også ung å bare frukt. Den gjennomsnittlige fruktdannelsen skal skje de fleste varianter er 2 til 6 år. Trær eldre enn 12 år slutte å produsere frukt.

Gjødsel problemer

Gjennomsnittlig jord trenger fiken sjelden ekstra gjødsel. For mye nitrogen produserer mer løvverk og færre frukt. Når fiken dyrkes i containere, trenger de en fortynnede doser av lav-nitrogen gjødsel. Jord inneholder en stor sand kan være lav i næringsstoffer. I sand, gjødsle fiken en gang i året i høst. Organiske kompost ved foten av fikentreet ut sakte små mengder næringsstoffer hele året.

Lys krav

Fiken krever tilstrekkelig sollys. Minimumsbeløpet sol de trenger hver dag for å utvikle frukt er seks timer. I veldig varmt områder, kan stammene brenne i ettermiddagssolen. Plante dem de får morgenlyset eller renvasking stammene for beskyttelse. Fiken bare vokse som dekorative trær i skyggefulle steder og sjelden produserer frukt.

Vann krav

Selv om fiken trives i varme områder, krever de fuktighet under utviklingen av frukt. De overleve dyptgående, men fruiting er vanligvis berørt. Konsekvent våren fuktighet og vanlige sommer vann er den ideelle situasjonen. Sikre at er godt jord drenering, som røttene lider i stående vann. Et mulch lag på treets base hjelper hold i sommer fuktighet.

Jord krav

Fiken er tolerante overfor de fleste jord typer men lide i høy-syre miljøer. Mål for en jord PH 6.0 til 7.0. Endre jord surhetsgrad ved å innlemme kalk i jorden rundt din fiken hvert fall. Høyre jord pH er viktig for planter å absorbere næringsstoffer.

Beskjæring

Beskjæring har en direkte innvirkning på frukt produksjon. Mange fikentrær utvikle breba og første frukter, i tidlig sommer på grenen tips av fjorårets tre. I høst produserer de et annet beskjære frukt langs grenene. Ingen beskjæring resulterer i mye vegetasjon og gren vekst, avskrekke frukt produksjon. Avkall breba frukt og beskjære av fiken tilbake etter høsting høst avlingen. La en del av tipsene intakt for tidlig breba frukt. I områder med våren frost, kan disse tidlige fruktene ikke utvikle. Tynning noen av grenene hver vinter er en annen form for beskjæring. Fjerne krysset eller døde grener til enhver tid. Tynning treet lar mer lys til eksisterende grenene og mer sollys betyr mer frukt.