Fiken blomst?

December 26

Fiken blomst?

Fikentrær produsere opptil to avlinger av frukt per år, en liten avling kjent som breba i våren og en hoved beskjære i slutten av sommeren eller tidlig i høst. Mens fikentrær er opptatt bære frukt, vil du aldri se en blomst vokser på treet. Botanisk, fiken blomst, men ikke i den tradisjonelle måten.

Betydning

Mens fikentrær teknisk blomst, vil du aldri se noe som ligner en blomst. Fig blomster er syconiums eller innsiden ut blomster. Alt du ser er utsiden av fig utvikling. Blomst delene er inne.

Smak

Når du spiser fiken, er du knaser ned på alle "frø" i fig-syconium. Disse er fig blomst eggstokkene som var 5mas, og ikke utvikle. Disse eggstokkene gi fig en "harpiks-like" smaken, ifølge Texas A & M horticulturists Calvin G. Lyons og George Ray McEachern.

Pollinering

Mange fiken utvikle uten pollinering, siden vev som trenger pollinering er inne frukt. Noen fikentrær som krever pollinering er avhengige av en fig veps å få i fig og pollinering frukt. Hvis for mange fig veps prøver å pollinering frukt, kan av fiken dele. Fiken som bruker fig veps for pollinering utvikle ikke og vil falle av treet hvis de ikke pollinate.

Problemer

Raskt voksende fikentrær pleier å droppe frukt på bakken før det er eldre. Stress kan også forårsake fikentreet å miste frukt via slippe. For lite eller for mye vann, kaldt vær, endringer i været eller nematoder i jord forårsake stress. Trær angir frukt uten pollinering, som fig og persimmon svare på stress "avbryter" frukt eller slippe det. Det er ikke noe du kan gjøre for å forhindre dette bortsett fra å gi god omsorg, ifølge Texas A & M University's Aggrilife forlengelsen.